Vi vill underlätta ditt båtägande!

Utöver att vi tillverkar & säljer båtar så har vi också en mängd servicetjänster för dig.  Allt för att det ska bli ett så enkelt & praktiskt båtägande som möjligt för Grisslans båtägare.

 

Servicekonsult.png

Grisslans Servicekonsult

Servicekonsult utöver det vanliga! Har du frågor eller funderingar om din Grisslan båt? Du kanske vill installera något i durken och undrar hur det ser ut där under? Inget kan vara bättre än att få prata med personen som kan din båt utan och innan. Du kan kontakta vår servicekonsult, tillika grundare.

Kontakta oss  →

 

 
underhåll båtar.png

Underhåll

Låt dom som byggde din båt även ta hand om underhållsarbetet av din båt. Vi har egna anläggningar på både öst och västkusten utöver våra auktoriserade verkstäder.

Kontakta oss  →

 
Service - förvaring.png

Vinterförvaring

Vill ni slippa arbetet för båten inför vintersäsongen. Låt oss underlätta ditt båtägande genom att bistå med att vinterförvara båten åt dig.

Kontakta oss  →

 
upp och nedtagning båt.png

Upp & nedtagning

Räcker inte tiden till eller önskar ni att någon annan tar upp eller sjösätter din båt? Hör av dig till oss så ska vi hitta en lösning.

Kontakta oss  →

 
motorservice båtar.png

Motorunderhåll

Är det dags för service av din motor? Beroende på fabrikat så kan vi se till att du får en auktoriserad verkstad för ditt märke.

Kontakta oss  →

 
transport båtar.png

Transport av din båt

Ibland räcker inte körkortets behörighet för att transportera våra båtar eller så har du annat på agendan. Låt oss bistå med att transporten av din båt. Allt för att ditt båtägande ska kännas bekvämt och enkelt!

Kontakta oss  →


Finns det något annat du vill rådfråga oss om?

Kontakta oss  →