Grisslans fördelar

 

stabila skrov

Redan från vår första båt har det viktigaste varit att bygga båtar som tar sig fram bra i sjön. Båtarna är testade i yttre skärgård för att klara av dom allra tuffaste förhållandena. Båtägare av en Grisslanbåt värdesätter stabila skrov som tar sig fram stabilt i sjön!

högt andrahandsvärde

Ett högt andrahandsvärde på den begagnade marknaden är det bästa betyg vi kan få. Det visar dels att båtarna håller och att det finns många andra som också värdesätter Grisslans starka sjöegenskaper. 

lättanvända & lättmanövrerade båtar 

Våra skrov skär väldigt bra i vattnet och därför behöver du inte köpa den största båtmotorn på marknaden, om du inte vill. Båtarna blir väldigt lätthanterliga på sjön och som uppskattas av både våra rutinerade båtägare men också av våra nya båtkunder som vill vara på sjön.

svensk tillverkning

Genom att tillverka våra båtar ifrån grunden i Sverige så får vi full koll på hela kedjan från första stund tills att båten levereras med kvalitet hela vägen igenom! Vår tillverkning gör också att vi kan bistå med reservdelar utan onödiga utsläpp eller långa leveranstider från andra sidan jorden, eftersom vi tillverkar allt utanför Varberg.